Prisotni na strani
Prisotni 2 gostov .
Števec pogledov vsebine : 23578
Začetek Piškotki


Spletno mesto www.gzradgona.si/pgdlesane, s katerim upravlja GASILSKA ZVEZA GORNJA RADGONA, uporablja naslednje piškotke

49b3d6a63f7a9729ed28ff2ba19959906 : ( SEJNI PIŠKOTEK )

Piškotek se uporablja zgolj za trenutno sejo.

Trajanje piškota se prekine z odhodom iz spletne strani.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaj so piškotki ?

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

 
 

Designed by MITdesign
Vse pravice pridržane. Stran poganja Joomla